Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nekupuj. Adoptuj!

Adopce má smysl!

Pokud nemáte vysněné plemeno, nechcete jezdit po výstavách nebo mít chovného psa, přemýšlejte prosím nad adopcí ♥ (pokud už pejska máte, zkuste poradit tuto možnost svému okolí)

Každý útulkový pejsek čeká v kotci na svého vysněného pána, kterého bude milovat, dělat jeho život krásnější a bude tu pro něj ve dne v noci. A hlavně, už nikdy nebude muset být sám!

Adopcí získáte nového člena do rodiny, parťáka do života, nejlepšího přítele, stanete se pro pejska oporou a středem jeho vesmíru. Bude vám vděčný po celý jeho život.

Do útulku se často dostanou i psi, kteří už strávili několik let v rodině, jsou vychovaní a umí základní povely, zvládají chodit na vodítku a jsou socializovaní. (není to však pravidlem)

Uděláte dvojitý dobrý skutek. Tím, že si pejska adoptujete, zároveň uvolníte místo pro jiného. Při adoptování pejska z útulku si také můžete být 100% jisti, že nepodporujete množírny, které produkují jedno zvíře za druhým v otřesných podmínkách jen s vidinou zisku, ale s nulovou láskou ke zvířatům.

Nenechte se zmýlit, že si v útulku nevyberete. Tolik čistokrevných ras i nádherných voříšků! Každý pejsek je jinak barevný, velký, má jinou povahu. Co pejsek, to unikát! Psi vhodní do rodiny, aktivní na sport, ale i pohodové gaučové typy a další na vás čekají a těší se na nového páníčka. :)

S pejskem z útulku nebudete mít nouzi o vděk, mazlení a velké množství lásky, kterou vám bude dokazovat každý den. Pes je jediné zvíře, které má rádo svého páníčka více než sebe. U zachráněných pejsků to platí trojnásobně.♥

Samozřejmě si můžete tímto způsobem vybrat i štěňátko, které se do útulku ani nemusí dostat.

Ráda Vám poradím s výběrem a následnou výchovou, převýchovou, výcvikem a zábavou se psem ♥

V Pardubicích máme bohužel příšerný útulek a možná právě proto tam toho pejska nenechte trávit život.

Nebo kontaktuje Dočasky Pardubice nebo Farmu u Veselýho psa (pardubicesobe.cz)

A nebo pokud máte doma tzv. plno, pojďme jim společně přispět. Můžete uvést do poznámky, že jste z psí školky Irvin ♥ Sleduju je na fb farma U Veselýho Psa a je neuvěřitelné s jakou grácií a srdcem na dlani tuhle bohulibou činnost vykonávají. Mrkněte taky.

č.ú. 4418030379/0800

Moc děkuji všem dobrým duším.