Jdi na obsah Jdi na menu
 


Psí kemp speciál

Psí kemp školky, který jinde nezažijete :-D Dlouho mi zrál v hlavě a už po několikáté se na vás těším v létě na mém oblíbeném místě. Proběhne vždy jen jednou v roce!

Nádherné místo uprostřed přírody u rybníka obklopené lesy. Vy a Váš pes a klidně celá rodina či přátelé. Týden pohodového pobytu s Vaším bafanem. Občas si odskočíte něco pocvičit / vyzkoušet, dáte si lahodnou kávu nebo orosené pivo čí voňavou pizzu, vykoupete se, půjdete na houby, zapinkáte si se svým dítkem badminton, zahrajete si petang, přečtete si knížku nebo poklábosíte s přáteli, večer rozděláme oheň. Odfrknete si, ale u toho pořádně unavíte svého psa, protože každý den zkusí něco nového nebo potrénuje a posune se dál. Proběhne obr kus socializace a v bezpečném prostoru si zkusíte natrénovat dovolenou se psem. Váš pes bude moct být velkou část dne se psy, což velmi uspokojí jejich důležitou potřebu být se svým druhem. Ve volných chvílích můžete relaxovat a věnovat se rodině, psa nechat odpočinout a nebo se domluvit s ostatními a vyrazit prozkoumávat okolí. Možností jak tento báječný čas prožít je mnoho. Pokud bude volná kapacita, můžete se účastnit i částečně, ale největší efekt bude mít absolvování celého kempu.

Nevíte co všechno školka nabízí, tak to pojeďte omrknout. Společně se svými bafany "čuchnete" ke všem kurzům školky. (kurz poslušnosti, kurz Antitahák, kurz Psina, kurz Besipes, kurz Agility a paddleboarding se psem). Vyzkoušíme ale i handling (výstavy), mushing (canicross -běhání se psem, scooter-koloběžka se psem, tahání břemene), nosework, čuchneme si trošičku ke canisterapii, v plánu je výlet po okolí se psem na volno, noční bojovka, psí karneval a dětská lekce. Vyzkoušíte si jak se zachová Váš pes, když na Vás někdo bafne nebo když ho někdo cizí odváže a bude ho chtít odvést. Vše je nepovinné a můžete se zúčastnit jen toho, čeho budete chtít.

V sedmi dnech však můžete vyzkoušet mnoho. Uděláte si obrázek čím vším může váš pes procházet ve školce, zabavíte sebe i jeho ,uděláte ohromný kus práce a užijete si krásný čas v přírodě 

Termín: 1.- 7. 7. 2024  (5. a 6. jsou státní svátky)

Výcvikové bloky:

1. 7. 10:30-12:00 socializace, poslušnost, antitahák

         16:30-18:00 paddlebording, agility, poslušnost

2. 7. 15:30-18:30 výlet plus bafání a odvazování cizím člověkem plus beseda o psech

3. 7. 10:30-12:00  poslušnost, handling, antitahák

         16:30-18:00  paddlebording, agility, poslušnost

          21:00-22:30 karneval a noční bojovka 

4. 7. 10:30-12:00  Psina, nosework, mushing, poslušnost

          16:30-18:00 paddlebording, Besipes, poslušnost

5. 7.   15:00 . 15:30 dětská lekce

          15:30-18:30 výlet plus bafání a odvazování cizím člověkem plus beseda o psech

6. 7.  10:30-12:00  canisterapie, manipulace, Besipes, poslušnost

          16:30-18:00   paddleboarding, poslušnost, agility

          21:00-22:30 karneval a noční bojovka 

7. 7. 10:30-12:00  poslušnost, mushing, nosework

         16:30- 18:00  paddleboarding, Psina, poslušnost, antitahák

Změna programu vyhrazena organizátorem.

Lektoři: Petra a Erin Malenovské

Cena programu: zvýhodněný balíček celého programu: 5000,-

           čtyři dny: 4000,-

           5.-7. 7.  3200,-

          víkend / dva dny: 2200,-

          den:  1200,-

          blok: 700,- 

          noční program (karneval a bojovka): 700,-

          dětská lekce: 500,-

Závazné přihlášky formou emailu, kde uvedete na jak dlouho přijedete, rasu, pohlaví a věk psa a telefonní číslo. Místo máte rezervované po nevratné platbě předem.

uzávěrka: 15.5. 2024 (pokud nebudete moci jet, můžete sehnat náhradníka)

Ubytováni: stan, karavan (sociálky a sprcha na místě) nebo penziony v okolí

Strava: každý den nám paní vedoucí uvaří čerstvou polévku, plus výběr z hospůdky nebo jídlo vlastní 

Ubytování ani strava nejsou v ceně.

CO S SEBOU: dobrou náladu, psa, vodítko (ne flexi), obojek (ne stahovací), náhubek, postroj, pamlsky (apeluju na dostatek, lepší je víc, nežli míň! Správný pamlsek je takový, který pes nemusí kousat, takže nejlépe vařené maso, sýr, párek, ale pozor bude teplo, tak bych s sebou vzala i sušené maso, ale nejenom), plavky, boty do vody, hračku, po které je váš pes paf, jakoukoliv karnevalovou masku (medvěd, indián, kuchař, apod), jakoukoliv neobvyklou věc, kterou najdete v garáži, které se váš pes bál nebo bojí, jakoukoliv věc nebo hračku, co dělá neobvyklý zvuk, svítilna, koloběžka, kolo, motorku, inline brusle, skateboard, ohlávka, límec, interaktivní hračky, výstavní vodítko, lehčí deka, lavor nebo kbelík, kempingová židlička, velká papírova krabice (nemusíte mít samozřejmě vše, ale čím víc věcí, podnětů, tím líp a pomůžete tím celé skupině :-D)

Místo konání:

mapa